top of page

Leeuwenpoort 2021

8 augustus 2021 is het hoogtepunt van de Leeuwenpoort. Deze is extra krachtig door het feit dat de nieuwe maan ook in het sterrenbeeld Leeuw staat. Maar wat is de Leeuwenpoort nu precies? En waarom is er zoveel rond te doen? Ik leg het je graag uit.

Wat is de Leeuwenpoort?

De Leeuwenpoort is een opening in de sterren die op 26 juli begonnen is en vandaag, 8 augustus, haar hoogtepunt bereikt. Deze opening sluit zich weer op 12 augustus. De Leeuwenpoort wordt aanzien als een enorm krachtige periode voor transformatie en manifestatie. Het feit dat de Nieuwe Maan in het dierenriemteken Leeuw staat zorgt ervoor dat er een extra sterke energie vrijkomt. Voor veel mensen is de Leeuwenpoort periode een fase waarin mensen meer voor zichzelf leren op te komen en hun waarheid spreken. Zijn wie je écht bent. In je eigen kracht staan.


Thema Leeuwenpoort 2021 Ieder jaar staat de Leeuwenpoort in een bepaald thema (afhankelijk van de maanfase en dierenriemteken op die moment). Dit jaar gaat het over het loslaten van negatieve invloeden in je leven en voor jezelf op te leren komen. Dit kan in een job, een relatie, een denkwijze, ... zijn. Het is tijd om te stoppen met jezelf (onbewust) klein te houden. Je wordt opgeroepen om in je kracht te staan, je hart te volgen en vooral in jezelf te geloven. Voor veel mensen is deze periode een nieuwe start. Een Leeuw laat namelijk niet op zijn kop zitten. Lichtwerkers en de Leeuwenpoort Lichtwerkers, afstammelingen van de planeet Sirius, HSP'ers, healers, ... Het is een periode waarin ze éxtra opgeroepen worden om het doel van hun bestaan hier op Aarde uit te werken en meer licht in de wereld te brengen. Ik ga hier in deze blog post allemaal niet te diep op in gaan, want dan wordt het een heeeeeeeel lange post, maar de kans bestaat dat ik hier nadien nog eens een post over maak. Er wordt gezegd dat veel mensen (of zelfs allemaal) oorspronkelijk van andere planeten en sterren afstammen. Lemurië, Sirius, Pleiaden en Arcturus zijn er bijvoorbeeld enkelen van. Van deze planeten en sterren zijn lichtwerkers en healers onder andere afkomstig. Dit maakt dat zij erg gevoelig zijn aan de energie die tijdens de Leeuwenpoort vrijgegeven wordt. Ze worden opnieuw opgeroepen om hun ziels missie uit te voeren of krijgen bevestiging dat ze zich op het goede pad bevinden.

Uitwerking Leeuwenpoort


De Leeuwenpoort is de ideale periode om te manifesteren. Als je wachtte op 'de ideale moment' om bv. een eigen zaak te starten een eind aan een relatie te maken of er net één te beginnen. Van job te veranderen ...

Dan is het nu het moment.


De Leeuwenpoort moedigt iedereen aan om écht naar je hart te luisteren en te doen wat je gelukkig maakt. Maak werk van je dromen ga voor je doelen. Ook voor Tweelingzielen is dit een goede periode. Als je je tweelingziel al ontmoet hebt gaat de band enkel versterken en verdiepen. Indien je je Tweelingziel nog niet ontmoet hebt, dan is deze onderweg naar jou.


Conclusie


De Leeuwenpoort is een krachtige periode van transformatie en manifestatie. Hieronder lijst ik graag nog wat zaken voor je op, alsook een lijstje van kristallen die de energie van de Nieuwe Maan, sterrenbeeld Leeuw én de manifestatie mogelijkheden in acht nemen. The time is now.

Maanfase: Nieuwe Maan

Dierenriemteken: Leeuw Kernwoorden Leeuw: Sterke wilskracht, creatief, sociaal, zelfverzekerd, levenslust Ideaal voor: Manifestatie en transformatie

Element teken: Vuur & Zon

Kristallen:

  • Labradoriet

  • Citrien

  • Pyriet

  • Carneool

  • Bergkristal


bron: Nieuwetijdskindmagazine64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page